0

Blog

Hyaluronzuur is een bijzonder ingrediënt, maar wat doet dit eigenlijk?

Hyaluronzuur als ingrediënt in de huidverzorging is behoorlijk populair. Dit is niet zo gek als je kijkt naar het effect wat deze lichaamseigen stof op de huid geeft.

De belangrijkste eigenschap is dat het wel duizend keer zijn eigen gewicht aan vocht kan vasthouden. Hierdoor vecht deze stof tegen het vochttekort in de huid en verminderd het zichtbaar de fijne rimpels en lijntjes.

Naast het verbeteren van het vochtgehalte versterkt hyaluronzuur ook de huidbarrière. De huid voelt gladder en zachter aan en ziet er jonger uit. Hyaluronzuur is geschikt voor ieder huidtype, maar uitermate geschikt voor de vochtarme of droge huid.

Hyaluronzuur is het hoofd ingrediënt in onze ultra stem cell lijn. Deze lijn bestaat uit een serum en een dagverzorging.

 

 

 


Fitgirl Marit vertelt over haar positieve ervaringen met Kueshi

Let's talk about SKIN. Zo veel meiden zijn onzeker over hun huid, vooral zonder makeup, en daar was ik er ook altijd eentje van😇🙄 Ik had altijd best wel vervelende acné en ging de deur absoluut niet uit zonder makeup. Dankzij mijn schoonheidsspecialiste diploma ben ik wel goed geworden in het verzorgen van mijn huid, wat al ontzettend hielpMaar de BESTE combinatie voor een gezonde, egale huid? Sporten, goede voeding, veel drinken én goede v...erzorging.

Tegenwoordig gebruik ik de producten van @kueshi_nederland en nu ik daar constant mee ben merk ik weer een ontzettende vooruitgang😍Zo egaal als mijn huid nu is, is het echt nog nooit geweestIk gebruik de Gel&Milk cleanser voor het reinigen en de Ultra Stam Cell dagcrème. Hier zit o.a. hyaluronzuur in, wat voor een beter vochtgehalte zorgt. Er zit ook SPF15 in, wat altijd fijn is

Ik zal op mijn insta story even een fotootje zetten hoe mijn huid eerst was, it ain't pretty😅😓De foto van vandaag is echter ZONDER makeup en ZONDER filter😍Oja stiekem wel m'n wenkbrauwtjes getekend en mascara opgedaan👸🏼Ziet het er wat minder kaal uit. Maar wel mijn 'naakte' huid dus!

Je kan de producten kopen via hun site (kueshi.nl) en je mag mij altijd even een berichtje sturen als je niet weet welke producten bij je huid passen💖 Het fijne van dit salonmerk is dat het écht goed betaalbaar is en de kwaliteit echt heel goed is!😊      


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een serum, wat doet dit eigenlijk voor de huid?

Bij veel mensen is het serum niet meer weg te denken uit de beauty routine. Maar misschien heb jij nog nooit van een serum gehoord. Er zijn nog veel onduidelijkheden over het verschil tussen een serum en een crème. In dit artikel wordt het verschil uitgelegd.

Het grootste verschil tussen een serum en een crème is de substantie en de werking. Een serum is opgebouwd met fijnere moleculen waardoor het serum gemakkelijker dieper in de huid gaat en de effectieve werkstoffen zijn werking kunnen doen.

Nu hoor ik je denken, dan gebruik ik toch alleen een serum!? Echter is een serum niet alleen te gebruiken en moet hier altijd een verzorging over aangebracht worden.

Een dag- of nachtcrème is opgebouwd uit grovere moleculen waardoor deze de verzorging geeft in de bovenste laag van de huid. Deze zorgt ook voor een bescherming van de huid tegen uitdroging en afvalstoffen van buitenaf.

De combinatie van een serum en dag/nachtverzorging is ideaal zodat de gehele huid optimaal wordt gevoed maar ook tegelijkertijd wordt beschermt. Met deze combinatie bereik je het snelste en de beste resultaten voor de huid. 

De serums van Kueshi zijn met alle dag- en nachtverzorging van Kueshi te combineren. Hierdoor kun je de huid van alle huidbehoeftes voorzien. Mocht je meer informatie willen of advies over welke verzorgingslijn het beste bij jouw huid past, stuur dan even een mail naar info@kueshi.nl of ga langs bij een van de Kueshi salons.